Ombouwen trommelrem volvo pv

Verbeter het remsysteem van uw Volvo PV

De ombouwset

Hoewel het niet helemaal orgineel is, worden wij toch regelmatig benaderd met de vraag of het mogelijk is om remschijven (aan de voorkant) te monteren op een Volvo PV544, een Volvo Duett P210, of een Volvo PV444. Met gebruikmaking van zoveel mogelijk onderdelen van Volvo zelf kan er een 100% betrouwbaar en beter remmend systeem worden gerealiseerd, waardoor het beruchte scheeftrekken en "happen" bij de eerste keer remmen 's ochtends helemaal vermeden wordt. Wij hebben sets ontwikkeld om deze auto's om te bouwen.

Lees meer...
 

De sets houden onder andere in:PV discbrakes

• Nieuwe remschijven

• Gereviseerde remklauwen

• Nieuwe remblokken, stofplaten en slangen

• Nieuwe rembekrachtiger

• Adapters

De setprijs is vanaf € 1.499,-

Meer informatie over de remtrommel ombouwset of direct bestellen via onze webshop volvo-parts.

Ook met een standaard remsysteem met trommels kan een Volvo PV544 of Volvo P210 goed remmen. Wij kunnen deze ombouw-sets echter van harte aanraden aan iedereen die belang hecht aan een moderner en betrouwbaar remsysteem. U kunt deze sets ook bij ons in de werkplaats laten monteren. De kosten voor het inbouwen bedragen, afhankelijk van het type auto en de staat van het huidige remsysteem van uw Volvo circa € 600,-.

Wilt u het remsysteem van uw Volvo PV verbeteren en uw veiligheid verhogen door scheef remmen op te heffen, bel ons dan op 072-5718544 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor het maken van een afspraak.

Ombouwen trommelrem Volvo PV