Nordicar: specialist in Volvo Rica Tuning

Haal meer uit uw Volvo met Volvo Tuning van Rica

Wat is het belang van Volvo Rica Tuning?

Wie zijn Volvo laat tunen bij Nordicar Volvo Service krijgt een auto terug die beter rijdt, minder brandstof verbruikt, meer trekkracht heeft en vooral, en misschien is dat nog wel het belangrijkste, perfect afgesteld is. Waar wacht u nog op?

Lees meer...

 

Wanneer Volvo Rica Tuning laten uitvoeren?

Brandstof verbruik
Met Volvo Rica Tuning (ECOtune) wordt het brandstofverbruik van uw Volvo met ca. 8% verlaagd.

Trekkracht
Een Volvo is over het algemeen een krachtige auto,Rica maar soms is wat extra trekkracht in uw Volvo gewenst. Vaak is dat het geval wanneer mensen op vakantie gaan en de caravan achter de auto spannen.

Youngtimer
Ook voor de oudere modellen van Volvo is Volvo Rica Tuning geschikt. Het nadeel van oudere auto’s is dat deze meer verbruiken en minder goed aansluiten op de huidige milieu-eisen. Nordicar zorgt voor een wezenlijke verbetering van uw Volvo youngtimer, doordat deze zuiniger rijdt en dus milieuvriendelijker is.

Meer informatie over het tunen van uw Volvo, prijzen en specifieke vermogen toename kunt u vinden op www.rica.nl

Waarom Volvo Rica Tuning laten uitvoeren bij Nordicar

Terwijl onze gediplomeerde onderhoudsmonteurs uw Volvo voorzien van de Volvo Rica Tuning, kunt u wachten onder het genot van een kopje koffie of thee en gebruik maken van de gratis WIFI in onze wachtruimte.

Bel ons op voor tuning van uw Volvo De efficiëntie van uw Volvo verhogen?

Bel ons dan op 072 – 5753 201 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor het maken van een afspraak. Meer informatie kunt u vinden op www.rica.nl