Volvo kleine beurt en APK bij Nordicar

Is uw Volvo toe aan een kleine beurt, jaarbeurt of APK?

U verlengt met regelmatig onderhoud de levensduur van uw auto. Voor een kleine onderhoudsbeurt is uw Volvo bij Nordicar in uitstekende handen. Naast de reguliere APK inspectie wordt er tijdens een kleine beurt voor uw Volvo ook gekeken naar binnenkort te verwachten gebreken. Hierbij wordt uw Volvo gecontroleerd op minimaal 50 punten volgens het Volvo inspectieprogramma. Volgens deze methode is de term kleine beurt of soms ook wel jaarbeurt genoemd, niet compleet. Zoals Volvo voorschrijft, dient bij elke onderhoudsbeurt de auto volledig gecontroleerd te worden op alle vitale delen. De meeste inspectiepunten komen ook aan bod tijdens de APK. Daarom wordt de APK standaard geintegreerd in de kleine beurt of in de grote beurt en is derhalve gratis. Nordicar streeft naar volledige transparantie en openheid naar haar klanten. De uitkomst van bovengenoemde inspectie wordt daarom vooraf met u doorgenomen alvorens eventuele reparaties worden verricht.

Lees meer...

 

APK Volvo bij Nordicar

Heeft uw Volvo alleen een algemene periodieke keuring (APK) nodig? Ook dat kan bij Nordicar. Onze Volvo keurmeesters beoordelen de staat van uw Volvo aan de hand van de reguliere APK eisen. Alle APK inspectiepunten worden gecontroleerd tijdens de onderhoudsbeurt en is daarom gratis in combinatie met een kleine beurt of grote beurt.

Waarom een Volvo kleine beurt of APK bij Nordicar

De ervaren, gediplomeerde monteurs van Nordicar beschikken over alle kennis die uw Volvo aangaat. Daarnaast beschikt Nordicar over originele Volvo software om Volvo's uit te lezen en te voorzien van alle nieuwe updates. Door het uitgebreide onderdelenmagazijn, zijn vrijwel alle Volvo onderdelen op voorraad. Naast originele Volvo onderdelen beschikt Nordicar ook over hoogwaardige A-merk onderdelen die de kosten voor onderhoud aan uw Volvo nog meer kunnen beperken. Doordat Nordicar als Volvo specialist zich uitsluitend richt op de service en onderhoud van Volvo’s kunnen eventuele reparaties direct, zonder vervolgafspraak, worden uitgevoerd. Als u uw Volvo door Nordicar laat onderhouden, kiest u voor de hoogste kwaliteit met een zeer scherpe prijs.

Bel ons voor het maken van een afspraak voor een kleine beurt op telefoonnummer 072-5753 201 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..