Team Nordicar

Nordicar is 25 jaar geleden in Zuid-Scharwoude begonnen vanuit de liefde voor klassieke Volvo's en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd Volvo specialist. De liefde voor het merk Volvo is in het hart van al onze medewerkers verankerd en is terug te vinden in elke hoek van het bedrijf. Naast een groot assortiment onderdelen voor vrijwel alle modellen, vindt u een ruim aanbod gebruikte klassieke en moderne Volvo's. De werkplaats waar 8 monteurs werken is voorzien van de nieuwste apparatuur om de modernste Volvo's uit te lezen en te voorzien van nieuwe software.

teamfoto 5

met wie heeft u contact?

Peter Flapper

Peter Flapper

Onderdelen verkoop

Peter is opgeleid tot automonteur maar zijn hart ligt bij de onderdelen verkoop. Met zijn meer dan 10 jaar ervaring kan hij klanten eerlijk adviseren en blij maken met het juiste onderdeel. In zijn vrije tijd gaat hij graag varen met zijn vrouw en kinderen. Voor Peter is de mooiste Volvo een 444 uit 1957. Hij is momenteel bezig met een project om zijn 444 te voorzien van schijfremmen en een B20 motor..

 

Frank de Vries

Frank de Vries

Hoofd Magazijn

Met ruim 25 jaar Volvo ervaring is Frank een wandelende Volvo encyclopedie. Hij deelt deze kennis graag met onze klanten en is tevens de gedreven kracht achter onze onderdelen webshop. In zijn vrije tijd staat hij regelmatig op het podium met zijn Blues & Rock 'n Roll band. Voor Frank zijn de mooiste Volvo’s de Amazon en de 850 T5R Sedan maar zijn dagelijkse auto is een Volvo V70 D5.

 

DeniseMozes5

Melanie Oostveen

Service Adviseur

 

 

 

 

Merel Soumokil

Merel Soumokil

Telefoniste / Administratie

Naast telefoniste is Merel mede verantwoordelijk voor de administratie, maar door haar magazijn ervaring kun je haar rustig om een onderdeel vragen. In haar vrije tijd rijdt ze op haar paard. Merel haar droom Volvo is een Paarse XC90.

 

Jeroen Vredenburg

Jeroen Vredenburg

automatisering

Jeroen zorgt voor de webshop, de website en daarnaast is hij systeembeheerder. “Het up-to-date houden van zowel de computer systemen als webshop en de website, is voor mij de uitdaging”. In zijn vrije tijd sleutelt hij graag aan Volvo's. Jeroen rijdt dagelijks in een V70.

 

Barry Nanna

Barry Nanne

Eigenaar / Sales

Vanaf 1994 was Barry tijdens zijn studie al werkzaam bij Nordicar, toen nog in Zuid-Scharwoude. Na zijn werk als accountant heeft Barry in 2007 besloten om zijn passie voor Volvo's in te zetten bij Nordicar. Het contact met klanten is voor Barry het leukste wat er is. Helemaal in zijn element is Barry, als hij een Volvo C70 cabriolet inruilt, waarmee hij op een zonnige dag, samen met zijn kinderen een ritje over de boulevard gaat maken. 

 

Ingmar Vollbehr

Ingmar Vollbehr

Eigenaar / Aftersales

Als student was Ingmar in 1992 al werkzaam bij Nordicar. In 2004 verruilde Ingmar de civiele techniek voor Volvo's. Toen hij kort daarna, bij toeval op de radio hoorde dat mensen banger zijn voor de garage dan voor de tandarts, besloot hij om het met Nordicar anders te doen. Eerlijkheid, openheid en transparantie, dat is het gevoel wat we uit willen stralen. De Volvo V70 blijft zijn favoriete auto. Ruim, comfortabel en vooral veilig. Je legt zo een racefiets achterin om een weekend te fietsen in de Eifel of Zuid-Limburg, iets wat Ingmar graag doet.