De draagarmrubbers van uw Volvo vervangen door Nordicar

Houd uw Volvo zuiver op de weg met nieuwe draagarmrubbers.

Rijdt u een Volvo en zijn uw draagarmrubbers aan vervanging toe? Bespaar kosten en laat de draagarmrubbers van uw Volvo dan vervangen door Nordicar, de Volvo specialist van Nederland.

Waarom de draagarmrubbers vervangen van uw Volvo

De voorwielen van uw Volvo zittten vast aan de draagarmen. Deze draagarmen zijn bevestigd met draagarmrubbers aan het subframe van uw Volvo. Met slechte draagarmrubbers ontstaat er speling in de wielophaning met als gevolg dat uw Volvo 'zoekerig' stuurt en een krakend geluid geeft bij het rijden over drempels. Het vervangen van draagarmen of het vervangen van draagarmrubbers kan ook noodzakelijk zijn als tijdens de APK of onderhoudsinspectie blijkt dat draagarmrubbers versleten zijn. Nieuwe draagarmrubbers op uw Volvo zorgen voor optimaal stuurcomfort en rijgenot.

Lees meer...

Wat houdt het in: de draagarmen vervangen van uw Volvo?

Tijdens de onderhoudsbeurt en APK van uw Volvo, worden de draagarmrubbers beoordeeld. Indien blijkt dat de draagarmrubbers versleten zijn, volgt het advies: draagarmrubbers of draagarmen vervangen. In de meeste gevallen is het niet noodzakelijk om de gehele draagarm te vervangen. Nordicar heeft een speciaal gereedschap ontwikkeld, waarmee alleen de draagarmrubbers van uw draagarm worden vervangen. Door alleen de draagarmrubbers te vervangen vallen de kosten veel lager uit. Met de draagarm zelf is veelal niets mis. Nadat de draagarmrubbers vernieuwd zijn, wordt uw Volvo uitgelijnd, zodat de wielophaning en stuurinrichting optimaal zijn afgesteld.

Waarom Nordicar uw draagarmrubbers laten vervangen?

Nordicar beschikt over een voor Volvo's gespecialiseerde garage. Onze monteurs zijn specialisten in Volvo en werken aan niets anders dan Volvo’s. Door gebruik te maken van speciaal gereedschap voor het vervangen van draagarmrubbers zijn wij in staat om tegen lage kosten draagarmen of alleen draagarmrubbers te vervangen. De draagarmrubbers zijn van originele Volvo kwaliteit en hebben een lange levensduur. Als u uw Volvo laat onderhouden of repareren bij ons, kiest u voor de hoogste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Bel op voor het maken van afspraak voor het vervangen van draagarmrubbers

Rijdt uw Volvo ‘zoekerig’? Heeft u het idee dat uw Volvo niet goed is uitgelijnd? Geeft uw Volvo een krakend geluid bij het rijden over drempels? Bel ons dan op 072-5753 201 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor controle van uw draagarmrubbers.