Remschijven en remblokken van uw Volvo laten vervangen door Nordicar

Volvo staat voor veiligheid maar zonder goede remmen is elk voertuig gevaarlijk.

Voorkom remproblemen door de remmen van uw Volvo te laten onderhouden. Door de remmen van uw Volvo in goede conditie te houden bent u verzekerd van een korte remweg en stabiliteit van uw Volvo wat natuurlijk de veiligheid van u, uw inzittenden en uw medeweggebruikers ten goede komt. Volgens de richtlijnen van Volvo dienen de remmen bij elke onderhoudsbeurt geïnspecteerd te worden. Bij de Nordicar Volvo Service is de inspectie van remmen standaard inbegrepen. Uit de inspectie volgt of er sprake is van versleten remblokken of versleten remschijven. Nordicar adviseert u over het moment waarop de remblokken vervangen moeten worden en wanneer de remschijven vervangen moeten worden.

Lees meer...

Wanneer remschijven vervangen en remblokken vervangen van uw Volvo?

Tijdens de onderhoudsbeurt worden de remmen van uw Volvo beoordeeld op remvertraging,remschijf slijtage van de remmen en gangbaarheid van het remsysteem. De remvertraging van uw Volvo wordt beoordeeld op de remmenbank; een instrument op de grond waarmee de remvertraging op elk wiel afzonderlijk wordt gemeten. Nadat de wielen zijn gedemonteerd wordt bepaald of de remblokken vrij kunnen bewegen in de remklauw. Indien noodzakelijk worden de remmen gereinigd zodat het remsysteem weer optimaal functioneert. Remblokken slijten harder dan remschijven. Door de dikte van de remblokken en de dikte van de remschijven op te meten wordt vastgesteld hoe lang de remblokken en de remschijven van uw Volvo nog mee kunnen. Remschijven en remblokken kunnen afzonderlijk vervangen worden. Bij noodzakelijke vervanging kunt u gebruik maken van onze aanbieding voor het vervangen van remblokken en remschijven.

Waarom de remschijven en remblokken van uw Volvo laten vervangen door Nordicar?

Het serviceteam van Nordicar beschikt over gediplomeerde en ervaren monteurs die alle kennis van uw Volvo hebben. Nordicar beschikt over een eigen onderdelenmagazijn waar zowel originele Volvo remblokken en originele Volvo remschijven als ook goedkopere remblokken en remschijven van A-merk kwaliteit op voorraad zijn. Als tijdens controle van uw remmen blijkt dat vervanging van de remblokken of vervanging van de remschijven direct noodzakelijk is, kan dit direct worden uitgevoerd. U hoeft dus niet een vervolgafspraak te maken. Als u het remmenonderhoud van uw Volvo bij ons laat uitvoeren, kiest u voor de hoogste kwaliteit in dienstverlening tegen een zeer scherpe prijs.

Bel op voor het maken van afspraak voor het vervangen van de remschijven en remblokken van uw Volvo

Twijfels over de kwaliteit van uw remmen? Duidelijke indicaties dat uw remmen aan onderhoud toe zijn? Bel ons dan op 072-5753 201 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor het maken van een afspraak voor een inspectie van uw remschijven en remblokken. Als uit de inspectie blijkt dat uw remschijven en / of remblokken vervangen dienen te worden krijgt u direct te horen wat de kosten daarvan zijn.