Uw Volvo laten uitlijnen door Nordicar

Waarom uw Volvo laten uitlijnen?

Een verkeerd uitgelijnde Volvo rijdt niet prettig. U merkt dat meestal al aan uw stuur doordat uw Volvo één kant op trekt en u dat dient te corrigeren met uw stuur. Als u uw stuur los laat is ook duidelijk te merken of uw Volvo goed uitgelijnd is omdat uw Volvo dan niet rechtdoor rijdt. Als uw Volvo niet goed uitgelijnd is slijten uw banden ook scheef af. Een goed uitgelijnde Volvo is beter voor uw rijcomfort, de wegligging, brandstofverbruik en bandenslijtage.

Wanneer uw Volvo laten uitlijnen?

De wielophanging van uw Volvo krijgt veel te verduren. Door slijtage van de stuurkogels of na het raken van een stoeprand kan de uitlijning van uw Volvo veranderen. U kunt zelf ook merken dat uitlijning noodzakelijk is:

  • bandenslijtage. Als de banden meer slijten aan de binnenzijde of aan de buitenzijde
  • de Volvo trekt naar één zijde
  • het stuur staat scheef
  • het stuur komt na een bocht niet in de middenstand

Het advies is om bij één van de genoemde klachten te laten controleren of uw Volvo wel goed uitgelijnd is.

Lees meer...

Waarom uw Volvo laten uitlijnen door Nordicar?

Nordicar beschikt over een voor Volvo's gespecialiseerde garage. Uitlijnen is een vak apart. Daarom heeft Nordicar de nieuwste uitlijn apparatuur om uw Volvo optimaal uit te lijnen die bediend wordt door gediplomeerde, ervaren monteurs. Met circa 2.000 uitgevoerde onderhoudsbeurten / reparaties per jaar en een grote tevreden vaste klantenkring van Volvo-rijders weet u dat u aan het goede adres bent.

Bel op voor het maken van een afspraak om uw Volvo te laten uitlijnen door Nordicar

Trekt uw auto een kant op? Andere indicaties dat uw Volvo uitgelijnd dient te worden? Bel ons dan op 072-5753 201 voor het maken van een afspraak voor een uitlijn inspectie. Als uit de inspectie blijkt dat uw Volvo uitgelijnd dient te worden krijgt u direct te horen wat de kosten daarvan zijn. Indien u besluit over te gaan tot het laten uitlijnen van uw Volvo kunt u daar op wachten.