Vacature automonteur bij Nordicar in Heerhugowaard

Functieomschrijving

Ben jij een gemotiveerde Autotechnicus? Ben je opzoek naar een afwisselende baan in een leuk en dynamisch team? Kun je zelfstandig sleutelen en wil je eventueel doorgroeien tot diagnose specialist? Dan word jij onze nieuwe collega!

Nordicar is merkspecialist op het gebied van Volvo. Het werkplaatsteam bestaat uit 9 medewerkers die dagelijks reparaties en onderhoud uitvoeren aan Volvo's. Wij beschikken over een moderne werkplaats met de nieuwste diagnose- en uitleesapparatuur. Neem voor meer informatie contact op met Ingmar Vollbehr of kijk op onze website www.nordicar.nl

Ben je geïnteresseerd? Bel (072 57 53 207) of stuur een mail met uw CV (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Taken en verantwoordelijkheden

Als Automonteur binnen Nordicar ben je allround inzetbaar. Naast het zelfstandig stellen van diagnoses bestaat het werk uit kleine en grote reparaties. Door ons specialisme in het merk Volvo gaan wij naast het uitvoeren van een standaard onderhoudsbeurt, vaak de diepte in door specialistische reparaties uit te voeren.

Kwalificaties en vaardigheden

Je bent Autotechnicus met APK bevoegdheid of bereid om deze te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Metaal en Techniek.

Soort dienstverband: Fulltime

Solliciteren? Bel (072 57 53 207) of stuur een mail met uw CV (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).