Nordicar: Specialist in het vervangen van Volvo gloeistiften of gloeibougies

Voorkom hoge reparatiekosten en laat uw gloeistiften of gloeibougies vervangen door Nordicar

Waarom dienen gloeistiften of gloeibougies vervangen te worden?

Vervanging van uw Volvo gloeistiften of gloeibougies is een fijnzinnig werk, omdat gloeistiften door koolafzetting vaak muurvast komen te zitten. Hierdoor ontstaat de kans dat deze tijdens het vervangen kunnen afbreken, met hoge kosten tot gevolg. Deze ingreep wordt enkel uitgevoerd op de dieselmotoren van Volvo. Een gloeistift of 'gloeibougie' (eventueel 'gloeiplug') is een verwarmingselement dat gebruikt wordt om dieselmotoren op te starten. Vooral bij koud weer kunnen de gloeistiften tegensputteren bij het opstarten van uw Volvo.

Lees meer...

 

Wanneer gloeistiften laten vervangen?

Problemen met de gloeistiften van uw Volvo kunnen zich op verschillende manieren manifesteren. De voornaamste daarvan is uiteraard een slecht of niet startende motor. Vooral in de winter zorgen defecte gloeibougies voor veel startproblemen. Daarnaast kan een defecte gloeistift een afkeurpunt zijn voor de APK. Dit geldt voor alle auto's met een dieselmotor vanaf bouwjaar 2006.

Waarom Volvo gloeistiften / gloeibougies vervangen bij Nordicar?

Nordicar staat bekend als specialist in het vervangen van gloeistiften. Gloeistiften vervangen gebeurt door middel van een pneumatische impulstrekker, een stuk gereedschap wat onmisbaar is om gloeibougies vervangen. Met gebruik van deze impulstrekker wordt de kans op afbreken van de gloeistiften tot een minimum beperkt. Daarnaast beschikt Nordicar over gediplomeerde, zeer vakbekwame onderhoudsmonteurs die alle kennis van uw Volvo in huis hebben.

Bel ons op 072-5753 201 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor het maken van een afspraak of voor meer informatie. Voorkom startproblemen van uw dieselmotor met nieuwe gloeistiften.