Verkoop bemiddeling klassieke Volvo’s

U wilt uw klassieke Volvo verkopen? Bij Nordicar heeft u de mogelijkheid om uw Volvo klassieker in consignatie te plaatsen. Uw Volvo krijgt dan een plaats in onze showroom waar vele Volvo liefhebbers regelmatig een kijkje komen nemen.

Wij zijn op zoek naar nette en goed rijdende Volvo klassiekers in de bouwjaren 1950 tot en met 1970.

Uiteraard plaatsen wij de auto op onze internetsite die met zo'n 400 bezoekers per dag goed wordt bezocht, ook adverteren wij de auto op alle grote internetsite's in binnen en buitenland.

In de praktijk blijkt het voor particulieren vaak moeilijk te zijn om een klassieke Volvo tegen een goede prijs te verkopen. U heeft geen zin in vreemde mensen aan de deur, al die telefoontjes, wel kijkers maar geen kopers of al het andere "gedoe" er omheen?  Wij nemen u de verkoop uit handen opdat u de gewenste prijs krijgt en geen zorgen heeft over de afhandeling. Verkopen is tenslotte ons vak!

Samen met u bekijken wij uw Volvo en spreken een reële vaste prijs af. Dit is de prijs die u ontvangt wanneer wij de auto verkopen. Wij verkopen uw Volvo met een opslag wat ons de mogelijkheid geeft om garantie te kunnen verlenen en een auto in te ruilen op uw auto, waardoor de slagingskans sterk stijgt. (de meeste mensen hebben een inruilauto, maar kunnen deze vaak niet inruilen bij klassiekerbedrijven, bij ons kan dit wel.)

Er zijn geen kosten verbonden aan het in consignatie plaatsen van uw Volvo. U blijft ook eigenaar van de auto tot het moment van verkoop. Dit houdt in dat u de auto moet blijven verzekeren en dat reparaties aan uw auto (b.v. een lege accu) of een APK keuring uw kosten zijn. Reparaties worden alleen aan auto’s verricht nadat we uw toestemming hebben.

Voordeel voor u is dat u direct ruimte heeft en uw Volvo in een  veilige, droge en  verwarmde ruimte staat, tevens  verzorgen wij de gehele afhandeling incl. overschrijving (vrijwaring).

Lijkt u dit interessant? Wij staan u graag te woord om alles toe te lichten.