Nordicar Volvo onderhoud, onderdelen en ocCasions

Welkom bij Nordicar Volvo Specialist. Wij zijn gespecialiseerd in Volvo onderhoud, Volvo occasions en Volvo onderdelen. Wij zijn gevestigd in Heerhugowaard en eenvoudig bereikbaar via de N242.

Ons team bestaat uit enthousiaste Volvo liefhebbers die hart hebben voor onze klanten en hart hebben voor het merk Volvo. Ons doel is om een betrouwbare partner te zijn voor iedere Volvo rijder. Of het nu gaat om de aanschaf van een Volvo, onderhoud van uw Volvo of het kopen van onderdelen; wij staan voor u klaar. Wij streven er naar om een duurzame en eerlijke relatie op te bouwen. Eerlijkheid en transparantie staan daarom hoog bij ons in het vaandel.

Al sinds 1990 onderhouden, repareren en restaureren wij alle modellen Volvo’s. Van classics en youngtimers tot de nieuwste modellen. Door deze jarenlange ervaring (25 jaar) en jaarlijks 2.000 reparaties zijn onze vakkundige Volvo specialisten in staat nagenoeg elk mankement aan uw Volvo probleemloos op te lossen. Ook voor jaarlijks onderhoud of APK is uw Volvo bij ons in goede handen. Vrijwel alle originele, maar ook hoogwaardige A-merk onderdelen, zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar. In veel gevallen kunt u dus gewoon wachten tijdens de onderhoudsbeurt.

U bent bij ons welkom voor een vers kopje koffie of thee en in onze zithoek kunt u gebruik maken van het draadloze netwerk met uw eigen laptop, telefoon of tablet.

Let op: Per 27 februari 2021 hebben wij de openingstijden voor het onderdelenmagazijn gewijzigd!
Voortaan is het magazijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 en op zaterdag gesloten.

De autoverkoop blijftt net zoals altijd open van maandag t/m zaterdag van 8.00 t/m 17.30 én op zaterdag van 8.30 tot 17.00

 

 

Bekijk al onze filmpjes op Youtube